Зареждане

Нейт Диаз: Порие победи Макгрегър, защото Конър се прецака сам

Нейт Диаз: Порие победи Макгрегър, защото Конър се прецака сам
Публикувано на: Февруари 10, 2021 в 08:46 ч
Ней Диаз поздрави Дъстин Порие за победата си с ТКО над Конър Макгрегър в UFC 257, но изобщо не е бил впечатлен от представянето на "The Diamond".

Порие изпълни перфектно игровия си план срещу Макгрегър, обработвайки водещия му крак с ритници, а след това побеждавайки го във втория рунд с брутална серия от удари.

Диаз обаче, не вижда нещата по този начин. Според него Макгрегър е загубил, защото повтаря едни и същи грешки от битката си в UFC 196 и двубоя си с Флойд Мейуедър през август 2017-та.

"Мисля, че Дъстин не направи нищо особено, а Конър сам се прецака," сподели Диаз. "Той беше прекалено устремен в това да приключи битката. Това е личното ми мнение. Беше прекалено фокусиран върху ударите си. Мисля, че Макгрегър сам се прецака. Той прави една и съща грешка и винаги е така."

 
От UFC сега изглежда иска да направят трети двубой между Порие и Макгрегър, но на Диаз му писна ирландецът да получава "подарени" двубои и да има специално отношение към него от страна на UFC.

"Те се опитват да вдигнат Конър от мъртвите? Винаги говорят за моята статистика и как съм имал 11 загуби. Но аз искам да направя реванш за всяка една от тях. Те изобщо не обръщат внимание на това. Казват ми - вече загуби, изобщо не ни говори. 95% от тях са загуби със съдийско решение, които са и доста спорни. Повечето пъти съм побеждавал. Защо тогава не ми дават реванш с някой?

Но този тип е побеждаван от мен, после от Хабиб. Изградиха всичкото това нещо с Дъстин, за да му уредят реванш с Хабиб, а след това той загуби и в тази битка, а сега отново говорят за реванш. Защо той получава такива подарени реванши? Това е лудост за мен. Мисля, че Конър е страхотен и играе добре своята игра, но тук става въпрос и за тайминг. Вече почва да омръзва. Докога ще се опитват да поддържат този цирк? Това ли е, което искат? Защо той трябва да има реванш, след като го приключиха набързо?"

Очаква се Диаз да се върне по-късно тази година срещу Дъстин Порие или Чарлз Оливейра.
 

Съгласни ли сте с коментара на Нейт?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес