Зареждане

Нейт Диаз: Глезльото Макрегър получи всичко наготово

Нейт Диаз: Глезльото Макрегър получи всичко наготово
Публикувано на: Август 13, 2019 в 08:43 ч
Конър Макгрегър е една от най-големите звезди в света, но боецът на UFC, Нейт Диаз винаги има каква критика да каже по негов адрес.

След като двамата се биха два пъти, Макгрегър спечели титлата в леката категория и това не беше достатъчно ами ирландецът се впусна и в бокса, където направи битка с Флойд Мейуедър, а след това се завърна за нов шампионски двубой в UFC.

За разлика от него на Диаз са му били предлагани само неизвестни опоненти, а на ирланедеца са му давани всички златни възможности.

"Бях на върха, а те започнаха да ми дават кофти предложения. Виждам какво искаха да направят - да омаловажат труда ми. Умишлено да ме дръпнат назад. Искаха да направят така, че да изглежда сякаш се оплаквам. Аз никога не съм се обаждал на UFC да търся двубой, те са ме търсили.

Уредиха Макгрегър срещу Мейуедър. После му дадоха лесния двубой срещу Еди Алварез. Постоянно го поставяха на правилното място. Макгрегър направи готини неща, но е глезльо, защото му дадоха всичко на тепсия. Сам той не е заслужил нищо от това."
 

Нейт Диаз продължава:

"Ако той беше минал по моя път, да дойде от там, откъдето аз идвам, той нямаше да оцелее и след първия двубой. Еди е лесен противник. Аз пребих Макрегър, когато той нокаутира Хосе Алдо. Пребих го и след това, макар че му дадоха победата. А след това той получава двубой за титлата. А после се бие и с Мейуедър.

А после на мен ми казват, че съм отказвал битки."

Вижте също: Нейт Диаз си търси кървав сблъсък - вижте срещу когo

Смятате ли, че Диаз е прав? Получавал ли е Макгрегър всичко наготово? Или го заслужи с добри умения в клетката и добра маркетингова стратегия извън нея?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес