Зареждане

Нейт Диас: Само Нгану и Адесаня са достойни опоненти за мен

Нейт Диас: Само Нгану и Адесаня са достойни опоненти за мен
Публикувано на: Юли 14, 2022 в 04:00 ч
Известният американски ММА боец на UFC Нейт Диас каза, че дълго време е молил ръководството на UFC да му организира дуел, но всеки път нещата не са се развивали. За последен път Нейт влезе в октагона миналото лято, когато загуби от британеца Леон Едуардс на UFC 263. 

Вече 7 месеца Диас не спира да моли за битка, но развитие все още няма. Нейт има 1 оставаща среща от своя договор с UFC и иска да напусне възможно най-бързо. За съжаление Дейна Уайт явно го разиграва и му губи времето.

Нейт е готов да се бие с всеки, но не вижда достойна конкуренция. Диас смята, че от всички бойци в UFC, Франсис Нгану и Израел Адесаня са единствената достойна конкуренция за него.

„Винаги съм молил UFC да ми дадат битка, но те не предложиха никого. Поисках да ми дадат Висенте Луке, Тони Фъргюсън. Посочих им 4-5 бойци, с които бих искал да се бия. Тогава те ми предложиха да се бием с Хамзат Чимаев и аз си помислих: „Какво, по дяволите, е това?“

Тогава се замислих и казах: „Защо не се бия с него?“ Просто исках да сложа край на всичко. Поисках битка с Хамзат и те започнаха да се оправдават. Просто знам, че бях готов да се бия през декември, януари и март.

Когато поискам битка, те ми предлагат повече пари. Все повече и повече. Но сега нямам нужда от пари. Просто искам да си тръгна. Всичко, което ми предлагат, са използвани и унизени бойци. Няма достоен човек в лека и полусредна категория

Единствените достойни съперници за мен в UFC, са Франсис Нгану и Израел Адесаня,” каза Диас в интервю с Ариел Хелуани за The MMA Hour.

Все още не е ясно кога и срещу кого ще видим Нейт Диас в клетката. Ясно е обаче, че шансовете му срещу Адесаня и Нгану са минимални.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес