Зареждане

Нейт Диас: Кучката Чимаев не ми е на нивото

Нейт Диас: Кучката Чимаев не ми е на нивото
Публикувано на: Декември 4, 2021 в 04:00 ч
Нейт Диас няма интерес към битка с Хамзат Чимаев. В последните седмици "Borz" не спира да предизвиква Нейт, който има само 1 оставаща битка от своя договор с UFC. Не е ясно дали Диас ще поднови своя договор.

Той се цели в битка през януари и е готов за всеки боец от топ 5 на полусредна категория. Към днешна дата Нейт е в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 4 битки в UFC.

За последно той беше победен от Леон Едуардс с решение през юни тази година. Пред Нейт ще се отворят много възможности, ако предпочете да стане свободен агент. В интервю за TMZ Диас сподели следното:

Да, имам още 1 битка от договора с UFC. Опитвам се да си уредя битка с някого. Искам да се бия възможно най-скоро, но никой не иска да се бие с мен. Готов съм да се бия с всеки от топ 10 на категорията. Всички се страхуват. Да, предложиха ми битка с Хамзат Чимаев. 

Казах им да не показват такова неуважение към мен. Опитват се да ми предложат битка с новобранец. Не трябва да споменаваш името ми, след като имаш само 4 битки в UFC. Не трябва да говори за мен, когато се бие само с новобранци. Има си нива в тази игра и не искам Чимаев да ме споменава. 

Хамзат, не бъди кучка, моето момче е тук, бий се с него. Бий се с Максимов. Ако играете играта с Чимаев, тогава и вие сте кучки. Новаците трябва да се бият в новаци. Искам да се бия с боец от топ 5 през януари. Колби Ковингтън беше сритан. Ще се бия с този, който му срита задника. 

Прав ли е Диас да има такива големи изисквания ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес