Зареждане

Най-лошото копеле в ММА нокаутирал трима в нощен клуб

Най-лошото копеле в ММА нокаутирал трима в нощен клуб
Публикувано на: Януари 21, 2020 в 08:33 ч
Всеки има по един приятел, който се хвали, че може да набие всеки, като понякога се изхвърля и се заканва на няколко души на един път. Малцина са тези, които могат да се справят с няколко противници на един път и Хорхе Масвидал е сред тях. Да, той говори, но по-важното е, че действа и защитава думите си с дела. Най-лошото копеле в ММА е израснал с битките и още от младите си години си създава име в уличните битки.

Все още има видеа в социалните мрежи с уличните битки на Масвидал. 35-годишния ветеран е врял и кипял в боевете и държи статистика 35-13 в октагона. "Gamebred" не се страхува от никого и понякога е готов да скочи на няколко човека наведнъж.

Чеъл Сонен реши да сподели с феновете интересна случка от миналото на Хорхе. Сонен сподели в своя подкаст, че преди години Масвидал нокаутирал 3-ма в нощен клуб. Ето какво точно се е случило според Чеъл:


Ако някой ви разказва история за човек, който може да нокаутира трима в нощен клуб, то той е лъжец. Изключение може да направи само Хорхе Масвидал. Майкъл Биспинг ми разказа една луда история с участието на Хорхе. Той е бил в нощен клуб и носил златен ланец.

 Двама непознати се приближават към Масвидал и един от тях му къса ланеца. В този момент Хорхе не знае как да възприеме това и сметнал, че тези ще го ограбят. Хорхе нокаутира този, който къса ланеца, а след това се обръща и с ново кроше нокаутира и другия. 

Той решава да се покрие, докато нещата се успокоят и тръгва към тоалетните. Веднага е последван от друг човек, а Масвидал нокаутира и него. Въпросът е, ами ако този, който е бил в тоалетната не е бил с тях ? Масвидал споделя, че не е могъл да рискува и затова е нокаутирал и него. 

Преди да ви кажа това се обадих на Хорхе, за да ми даде разрешение и той сподели, че няма проблем да го разкажа. Той ми каза само това и затвори телефона. Масвидал си живее по свои правила и не трябва да ги нарушавате. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес