Зареждане

Nate Diaz въобще не се вълнува от завръщането си на UFC 230

Nate Diaz въобще не се вълнува от завръщането си на UFC 230
Публикувано на: Октомври 2, 2018 в 13:12 ч


"Ще видим дали ще се завърна на UFC 230 - топката е в тях. Тренирам, подготвям се, разбира се. Не искат да пускат Dustin Poirier, та ги питах кого искат. Когото и да изберат, добре дошъл е. Ако искат аз да оглавявам, значи просто нямат друг вариант. Но не искат да пускат Dustin, така че съм готов за всеки. Всички са добре дошли. Без слабаците, разбира се.

Започвам нова категория, защото чух, че искат така или иначе да я правят. Нека го задействаме. Но сега се дръпнаха - защото аз започнах да говоря за нея ли? Това ли е? Аз съм готов, да заповядат всички.

Не се вълнувам въобще, че се връщам в клетката. Заклещен съм в тоя спорт. На 3-ти ноември идвам да се бия - който иска, да заповяда."

Напомняме, че обстановката около UFC 230, което ще се проведе на 3-ти ноември, продължава да се нажежава, тъй като събитието все още няма главна за вечерта среща.

Имаше много спекулации, но времето напредва и всички само гадаят.

Единствено знаем със сигурност, че в подглавната среща Nate Diaz ще се бие за пръв път от 2016-та насам, когато падна от Conor McGregor. Този път той ще се изправи срещу Dustin 'The Diamond' Poirier.

Напоследък двамата говореха да се бият в новата категория, вместо в леката, в която трябва да се бият за момента. Опитите им обаче останаха неуспешни, а от UFC все още се очаква да обявят главното събитие.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес