Зареждане

Nate Diaz: UFC искаха да ме заличат след загубата от Conor McGregor

Nate Diaz: UFC искаха да ме заличат след загубата от Conor McGregor
Публикувано на: Август 13, 2019 в 09:55 ч
Nate Diaz вярва, че UFC нарочно го държали извън играта през изминалите години след загубата от Conor McGregor. Diaz си спечели световна слава, след като събмитна McGregor през 2016 година и си гарантира реванш. Във втората битка Conor успя да го победи с решение, като в тези две битки Nate спечели много пари и не е бил доволен от опитите на UFC да го върнат в играта.

Този уикенд Nate се завръща в клетката, за да се изправи срещу Anthony Pettis в подглавната битка на UFC 241 и реши да поговори за годините, в които не се биеше. Изминаха цели 3 години от неговата последна битка и Natе обвини за това организацията:


През цялото това време стоях и чаках някой да се появи и да се обадят за битка. Точно това правих. Изминаха две години и си казах, че няма да се моля за битки. Никой не искаше да се бие. Тогава победих най-добрия в бранша, а от UFC се държаха така, сякаш искаха от мен да изчезна. Със сигурност не загубих тази битка с McGregor, но от UFC искаха да се разкарам. Мина известно време и си казах - какво им е на тези бойци ? 

Тогава аз бях най-голямата битка, а никой не искаше да се бие с мен. Те ме пратиха в изгнание и извън всякакви разговори. Започнаха да казват, че не искам да се бия. Твърдяха всякакви неща за мен и паднах в ранглистата. Искаха да ми предлагат битки с посредствени бойци, а след това говореха, че съм ги отказвал. 

Използваха всичко срещу мен. Три години бях извън играта, но нищо не се е променило. Аз, McGregor и Jones сме най-добрите в играта. Не съм чакал трета битка с McGregor. Всички искаха от мен просто да си стоя и да изчезна. Трябваше да се бия миналата година, но Poirier се контузи и отново обвиниха мен. През цялото това време се борих срещу организацията и си казах, че ще загубя тази битка, ако просто си стоя в този малък град.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес