Зареждане

Nate Diaz към Conor McGregor: Bruce Lee никога нямаше да загуби по този начин

Nate Diaz към Conor McGregor: Bruce Lee никога нямаше да загуби по този начин
Публикувано на: Септември 6, 2017 в 14:00 ч
 
Със задаващ се трети мач между Nate Diaz и Conor McGregor, вероятно в бойните карти през декември, Diaz не пропусна възможността да се заяде с шампиона на UFC в лека категория Conor McGregor за загубата му с ТКО от Floyd Mayweather.
 
Diaz, който вярваше, че Conor има шанс да победи Floyd, се отправи към социалните мрежи, за да подразни McGregor за изявлението му по-рано, в което той заяви, че Mayweather ще трябва да се превъплъти в Bruce Lee, за да се подготви за него.
 
 
"Той загуби по същия начин, по който загуби и в UFC, не е научил нищо.. #overpromotion глупости, Bruce Lee никога не би загубил по този начин. #realninjashit", гласи съобщението на Diaz под снимката.
 
Diaz очевидно се позовава на своята победа над McGregor в UFC 196, когато ирландецът изглеждаше доста уморен още във втория рунд, преди да бъде принуден да се откаже след като му бе приложен захват за задушаване. Бедствието почти го връхлетя отново в реванша на UFC 202, но McGregor убедително спечели 4-ия рунд и в крайна сметка все победата след съдийско решение. Срещу Mayweather, Conor имаше успех в ранните рундове и пласираше доста удари, докато беше свеж, но в по-късните отново изчезна и спря да нанася удари, а за сметка на това тогава Mayweather избухна и пласира някои доста чисти удари, с което спечели мача.
 
 
Има много спекулации относно нова среща между Nate и Conor. Изглежда, че McGregor ще се върне в UFC след приключението в боксовия свят, но треньорът на Diaz заяви, че UFC трябва да плати на Diaz поне 20 милиона долара, за да има трети мач между двамата. McGregor пък заяви, че Diaz, който през по-голямата част от кариерата си се е състезавал в лека категория, но двете срещи между двамата се проведоха в полусредна категория, отново ще трябва да се върне в лека категория, за да се бие с него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес