Зареждане

Nate Diaz: Dana White е алчна лъжлива кучка

Nate Diaz: Dana White е алчна лъжлива кучка
Публикувано на: Декември 1, 2017 в 09:47 ч
 
 Nate Diaz не е очарован от Dana White. Това, разбира се, не е нещо ново, но все пак си остава факт. Този път причината е, че White обяви, че среща между Nate и Tyron Woodley никога не била предлагана.
 
Tyron Woodley не прие това с усмивка, а изглежда, че и Nate също е недоволен. Той качи в социалните мрежи видео, цитиращо самия Dana White, последвано от кадри, в които Nate шамаросва шефа си. Шамарът беше част от условията за осъществяването на втората му среща с McGregor.
 
 

Shutup bitch. Your both thirsty .... And why is u lying

A post shared by natediaz209 (@natediaz209) on

 
Nate оставя под видеото кратък коментар:
 
"Млъквай, алчна кучко! Защо лъжеш?"
 
Diaz не е влизал в Октагона от последната си среща с McGregor, от която прибра 2 милиона долара. Очаква се трети сблъсък между двамата, но изглежда Nate не бърза това да се случи. Според White, от UFC предлагат на двамата братя опоненти, но те все ги отхвърлят. Това навярно обаче има нещо общо с парите, които искат Diaz.
 
Имайки предвид, че двете срещи с McGregor бяха най-големите събития в историята на UFC, Diaz си позволява да изисква още по-сериозно заплащане. Такова, каквото от федерацията отказват да му осигурят. Това е и причината с White да си разменят хапливи коментари през медиите и социалните мрежи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес