Зареждане

Nasrat Haqprast: Khabib ще бъде суперзвезда в Абу Даби

Nasrat Haqprast: Khabib ще бъде суперзвезда в Абу Даби
Публикувано на: Август 27, 2019 в 07:00 ч
Качил: DoloR
Колегата на Khabib Nurmagomedov в лека категория Nasrat Haqparast вярва, че шампиона ще бъде третиран като суперзвезда в Aбу Даби, където той ще брани титлата си в лека категория. "The Eagle" ще се бие в главната битка срещу Dustin Poirier в зала, която беше специално построена за битката им. Мнозинството в залата ще бъдат мюсюлмани, които ревностно ще подкрепят безспорния шампион и ще му дават сили с виковете си.

Вижте също: MMA.BG - единствената българска медия с покана зa UFC 242

Haqparast също имал желание да се бие в Абу Даби, но не искал да чака толкова дълго. Той се завърна в началото на месеца и нокаутира Joaquim Silva в Ню Джърси, с което навлезе в серия от 3 поредни победи в UFC. Сега той даде интервю и поговори за кариерата си, както и за предстоящото събитие, в което ще вземе участие Nurmagomedov:


Те ми казаха, че UFC 242 ще бъде през септември, но за мен това беше твърде дълго чакане. Моята последна битка беше през октомври миналата година и трябваше да се бия през март, но лека контузия ме извади от играта. За мен Абу Даби звучеше страхотно, но исках да съм активен в клетката и да се бия по-често.

 Аз винаги съм във форма и тренирам. Това няма да е последния път, в който UFC отива в Абу Даби. Мисля, че те подписаха сделка и в следващите няколко години ще правят събития там. Аз също съм религиозен човек и мисля, че McGregor не постъпи правилно спрямо Khabib с тези обиди и всичко друго. 

Мисля, че Khabib ще бъде суперзвезда в Абу Даби. Имаме доста подкрепа в тези страни. Хората там наистина са доста запалени. Атмосферата  ще е невероятна и той ще бъде суперзвездата. Нямам търпение да гледам. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес