Зареждане

Мюсюлманин заплаши, че ще изнасили и убие дъщерята на Биспинг

Мюсюлманин заплаши, че ще изнасили и убие дъщерята на Биспинг
Публикувано на: Декември 20, 2020 в 03:00 ч
Интернет е място, на което всеки може да бъде какъвто си иска и да драска всякакви неща, за които рядко се носи отговорност. Това е мястото, на което раздаваш акъл и пребиваш всички, които не са съгласни с теб. Не така обаче стоят нещата в реалния живот. Преди време легендата Майк Тайсън сподели, че на хората им харесва да пишат неща, за които знаят, че няма как да ги удариш в лицето.

Явно точно това би искал да направи бившият шампион на UFC в средна категория Майкъл Биспинг с един клавиатурен воин. В социалните мрежи психар с никнейм "Антъни Лема67" засипа Биспинг със заплахи.

Той заплаши, че в името на Аллах ще убие и изнасили неговата дъщеря, а Биспинг щял да гледа. Смелчагата дори написа, че имал адреса на Биспинг, но е малко вероятно да го посети. Ето какво отговори Биспинг в своя акаунт на тези брутални закани:

Благодаря ви за вашите съобщения. Очевидно този не е мюсюлманин, след като пише такива неща. Аз не съм религиозен, но съм израснал в религиозно семейство. 

Знам, че истински религиозните хора не са способни на такива думи. Благодаря ви за съобщенията. Много бих искал да се срещна с този задник.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес