Зареждане

Може ли Юрая Хол да победи Израел Адесаня?

Може ли Юрая Хол да победи Израел Адесаня?
Публикувано на: Май 6, 2020 в 08:57 ч
Всички спрягат Тайрън Удли и Пауло Коста като най-големите заплахи за шампиона в средна категория на UFC, Израел Адесаня.

Но трябва да вземат предвид и страйкъра Юрая Хол.

Поне такова е мнението на треньора Саиф Сауди.

"Вярвам, че той може да го направи. Че може да победи Израел. Мисля, че има много по-добри ръце от Израел и освен това е по-опасен в стойка. Не омаловажавам качествата на Израел. Той е шампион, той е човекът и е страхотен."

Хол идва след две поредни победи над Бевън Люис и Антонио Карлос, които го наредиха на 10-ти място в категорията. Но големите му загуби в последните години са от бившия шампион Робърт Уитакър, както и от топ бойците Пауло Коста и Келвин Гастелъм.



"Хол имаше доста оспорвана битка с Келвин Гастелъм, но такава оспорвана беше и битката на Адесаня с Келвин. Всички в средната категория са много опасни и вярвам, че Юрая може да се справи," продължи Сауд. "Мисля, че заради скоростта и атлетичността му той може да продължи да усъвършенства способностите си. Много е опасен."

Адесаня е с 5 години по-млад от Хол и има перфектна статистика в 19-те си двубоя в клетката. Очаква се следващия му противник да бъде Коста по някое време през лятото.

Колкото до "Prime Time" - той може да потвърди думите на треньора си чрез блестящо представяне срещу Роналдо Соуза този уикенд в UFC 249.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес