Зареждане

Мотивираният Макгрегър може да победи всеки

Мотивираният Макгрегър може да победи всеки
Публикувано на: Януари 29, 2020 в 00:09 ч
Преди да стъпи в Октагона на UFC 246, Конър Макгрегър сподели, че отново има мотивация да тренира редовно, за разлика от лагера му преди битката с Хабиб Нурмагомедов.

Ирландецът сподели, че е пиянствал преди UFC 229 и изобщо не бил редовен в тренировките. Всичко това обаче беше различно преди битката с Доналд Серони и това се показа в представянето на ирландеца в клетката. Той нокаутира Серони за 40 секунди и не бе ударен нито веднъж.

Вижте също: Макгрегър се алкохолизирал и участвал в брутални битки

Сега след победата мнозина се чудят какво следва за Макгрегър. За треньора му по страйкинг, Оуен Роди няма никакво значение кой ще застане на пъта на Конър, стига той да е мотивиран.

"Не ме интересува срещу кого ще се изправи," сподели Роди. "Мисля, че Конър е мотивиран и се радва на тренировките. С това настроение той може да победи всеки. Наистина вярвам в това."

Роди се надява Конър да продължи да се бие в полусредната категория след последното си убедително представяне. Но и знае, че леката категория винаги ще си остане като вариант и Макгрегър ще направи това, което му се иска.

"Хората се питат дали ще му е комфортно да носи повече килограми върху себе си като е в полусредната. Но никога не съм го виждал толкова целеустремен. Ударите, които нанасяше на Серони на земята бяха безмилостни. Много хора не биха ги издържали. Мисля, че той има много варианти пред себе си. Но в крайна сметка винаги изборът е на Конър. Който мотивира Конр най-много, той ще получи битка."

Съгласни ли сте с Оуен Роди, че ако Макгрегър има нужната мотивация никой не може да го победи?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес