Зареждане

Морено: Четвъртата битка с Фигередо е най-голямата битка в историята на дивизията

Морено: Четвъртата битка с Фигередо е най-голямата битка в историята на дивизията
Публикувано на: Август 5, 2022 в 05:00 ч
28-годишният временен шампион на UFC в категория муха Брандън Морено (20-6) вярва, че четвъртата му битка с Дейвисон Фигередо ще бъде най-голямата битка в историята на категория муха. 

„Пич, посочи ми една битка, която е по-голяма от Фигередо и мен“, каза Морено пред TMZ. - Четвъртата битка между мен и него е най-известната битка в историята на категория муха. 

Мексиканецът също смята, че е можел да внесе драма преди 4-тия сблъсък с бразилеца, но не го е направил, защото „това не е неговият път“. 

„Разбирам, че мога да завъртя битката още повече, да добавя драма, но това не е моят начин“, добави Морено. Разбирам, че работим в развлекателната индустрия, така че се опитвам да забавлявам хората в октагона. 

За мен това е достатъчно. Приключих с драмите и лошите чувства. Тези лоши чувства не ме карат да се чувствам добре. Вълнувам се и искам да творя история и наследство.", сподели още Морено.

Морено победи Кай Кара-Франс (24-10) в кървава битка на UFC 277. В третия кръг Морено изрита Кара-Франс в черния дроб и след това го довърши. Двубоят се проведе в края на миналия месец в Далас, САЩ. 

Фигередо си върна титлата в категорията на UFC на 22 януари на UFC 270 в Анахайм, САЩ. Бразилецът победи Морено със съдийско решение (48-47, 48-47, 48-47). 

Така двамата бойци имат по 1 победа и 1 равенство в 3-те им битки. Четвъртата им среща ще се проведе в края на годината.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес