Зареждане

Мохамед: Макгрегър и Джейк Пол са жалкари, които търсят внимание

Мохамед: Макгрегър и Джейк Пол са жалкари, които търсят внимание
Публикувано на: Август 26, 2022 в 08:00 ч
Белал Мохамед не вижда никаква причина да се подиграва на свой колега, когато той е на земята.

Миналия уикенд на UFC 278 в Солт Лейк Сити, Юта, шампионът в категорията на Мохамед, Камару Усман загуби титлата си. "Нигерийският кошмар" направи реванш с Леон Едуардс и загуби след хей кик в последните секунди.

Изобилие от мемета вече са си проправили път из интернет с огромни количества реакции от фенове и бойци. Конър Макгрегър и Джейк Пол бяха сред тези, които не пропуснаха да се подиграват на Усман.

Мохамед смята, че това е жалко поведение от страна на двамата и ги критикува в интервю за MMA Fighting:

"Конър Макгрегър знае какво е да загубиш в шампионска битка. Знае какво е чувството да загубиш пред семейството си. Просто видях дъщерята на Усман и как тя се пречупи. Това е сърцераздирателно. 

Ако си Конър, тогава знаеш какво е да си в октагона. Но ако си Джейк Пол, не знаеш какво е необходимо, за да влезеш там. Пол и Макгрегър се подиграват на Усман и показват своята същност.

Те просто търсят внимание. Конър Макгрегър търси внимание. Джейк Пол също търси това внимание. Биткта на Пол беше отменена, защото не е толкова голям, колкото си мисли.

Живеем в свят на тролове. Живеем в свят на Twitter, където тези хора си мислят, че могат да кажат каквото си поискат, защото не са пред вас и знаят, че нищо няма да им се случи.

Това ще се върне на всички тези хора, особено на човек като Конър Макгрегър, който буквално не е печелил битка от пет години. 

Може да имате всичките пари на света, но нямате вниманието и това е нещото, за което жадувате най-много. Жалко е положението, в което се намират Пол и Макгрегър.

Съгласни ли сте с мнението на Мохамед ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес