Зареждане

Мохамед: Бия Чимаев и излизам срещу Камару Усман

Мохамед: Бия Чимаев и излизам срещу Камару Усман
Публикувано на: Декември 24, 2021 в 01:00 ч
Белал Мохамед не се страхува от Хамзат Чимаев. 33-годишния боец с корени от Палестина успя да се справи със Стивън Томпсън миналия уикенд във Вегас и влезе в топ 5 на полусредна категория. Мохамед навлезе в серия от 6 поредни победи и вярва, че е готов за титлата в категорията.

"Remember the Name" е с рекорд 20-3-1 в ММА и губи само 1 от последните си 12 битки в ММА. Той приключва 5 от срещите си и само 1 път е падал с приключване в кариерата си.

В последните няколко дни Чимаев не спира да говори по адрес на Мохамед. Хамзат дори се закани, че ще му вземе главата за 1 минута. В интервю за медиите в САЩ Мохамед сподели следното за своя колега:

За всеки в нашата категория има смисъл да се бие с Хамзат Чимаев. Той има най-голям шум около себе си в дивизията в момента. Чимаев има този X фактор, който го прави звезда също като Конър Макгрегър. Феновете смятат, че е недосегаем. Шефът смята, че е недосегаем. 

Всички смятат, че е само въпрос на време той да стане шампион. Да го победиш вероятно си струва повече от победа над Колби Ковингтън само заради цялата суматоха, която има в момента около Чимаев. Той е най-горещият в момента. Така че като го бия, ще открадна целия този блясък. 

Мисля, че от гледна точка на стиловете си пасвам добре с него. Чимаев има подобен стил на Камару Усман и победа над него ще покаже, че принадлежа в клетката с Усман. Побеждавам Чимаев и съм следващ за титлата. 

Хамзат е добър и не е като да вади късмет във всяка битка. Той има наистина добър граплинг, наистина добра игра на земята и граплингът е кралят в този спорт. Борбата е крал в този спорт и това са момчетата, които стават шампиони. Момчета с борба.

Това ли е битката, която трябва да се организира ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес