Зареждане

ММА състезателка показа цици в знак на протест срещу Дисни

ММА състезателка показа цици в знак на протест срещу Дисни
Публикувано на: Септември 29, 2022 в 00:00 ч
ММА състезателката Хелън Пералта реши да протестира срещу Дисни по доста нестандартен начин.

Вижте още - Състезателка на BKFC си показа циците след победа с нокаут​​​

Пералта ще се бие срещу Полиана Ботельо на Invicta FC 49, което ще се проведе в Оклахома. Битката им ще бъде в категория муха. На кантара преди срещата Пералта застана на кантара гола до кръста. Тя свали горната част на тоалета си и покри най-интимната част на гърдите си с ивици бяло тиксо с надпис „Майната му на Дисни“.

В тази си форма Хелън се претегли, а след това застана лице в лице с Ботельо. Това не е първият път, когато Пералта се опитва да привлече вниманието по този начин. Първият нейн опит беше неуспешен. Хелън участва в шоуто The Ultimate Fighter в UFC, където също се появила на кантара по голи гърди.

Продуцентите са накарали Пералта да повтори претеглянето, но този път по тениска, тъй като Дисни е компанията майка на ESPN. Не е ясно какво точно кара Пералта да иска да изпрати подобно послание към компанията, която ни даде Мики Маус, Гуфи и Доналд Дък.

Много претенции могат да бъдат отправени към Дисни, както за вдигането на цените за гледане на турнири, така и за желанието на компанията да придобие UFC. Но какво общо има с това Пералта, остава загадка.

Може би тя иска да стане известна като Тай Емери, която си показа циците след победа в BKFC. Емери обаче не скри нищо за разлика от Хелън.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес