Зареждане

ММА боецът Георги Валентинов предложи брак на Златка Райкова

ММА боецът Георги Валентинов предложи брак на Златка Райкова
Публикувано на: Март 20, 2018 в 09:59 ч
Източник: Sportal.bg
Златка Райкова и ММА боецът Георги Валентинов вече официално са сгодени. При това предложението за брак бе направено на живо в ефир пред цяла България. След превъплъщението на бившата плеймейтка в ролята на Мадона в предаването "Като две капки вода" по Нова телевизия, на сцената излезе дългогодишният й любим с букет цветя. Той се възползва от това, че Златка е облечена в булчинска рокля, падна на колене и й поиска ръката. Развълнуваната хубавица не успя да сдържи сълзите си от радост и отговори кратко и ясно: "Да", съобщава sportal.bg.
 

 
Изненадата определено бе голяма за русокосата красавица, която сподели, че цяла вечер се е чудила защо баща й пристига специално от Испания, за да присъства на живо и защо всичките й най-близки приятели, сред които певицата Алисия, са в залата.

Златка побърза да сподели в "Инстаграм" вълнението си и публикувайки снимка на Мадона, написа: "Все си мисля, че няма как да се вълнувам повече, но има ощеееееее в мен". Отдолу моментално заваляха честитки и пожелания за щастлие и дълъг семеен живот.
 
 

Все си мисля, че няма как да се вълнувам повече, но има ощеееееее в мен

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova) на

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес