Зареждане

ММА боец катастрофира преди битката си, но се би и победи

ММА боец катастрофира преди битката си, но се би и победи
Публикувано на: Януари 29, 2019 в 00:00 ч
Бразилския ММА боец в полутежка категория Acаcio dos Santos катастрофира преди битката си през миналия уикенд на път към събитието Future FC 1, но това не му попречи да вземе участие в събитието и да победи. Santos разказва, че се събудил в 5 сутринта, за да отиде на работа като охранител, а след работа взел колата от шефа си и тръгнал за битката си срещу Matheus Scheffel на Future FC 1.

По пътя той спукал гума и я сменил с резервната, но тя също се спукала и колата се преобърнала. Santos пътувал в колата със свой приятел и двамата не са пострадали. След инцидента той оставя приятеля си при колата, а той се обажда на такси и продължава към събитието. Santos скрил от всички, че участвал в катастрофа, защото се страхувал, че няма да му позволят да се бие.


 В началото на битката си срещу Matheus, Santos беше наранен, но успя да се възстанови и да спечели с раздвоено решение. Той е с рекорд 11-3 и е в серия от 6 поредни победи. Alipio Naphal, който е лекар на Future FC критикува Santos, че скрил за катастрофата и сподели, че щял да прекрати срещата, ако имал знание за инцидента.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес