Зареждане

Мишел Перейра: Франсис Нгану е късметлия, че не го пребих

Мишел Перейра: Франсис Нгану е късметлия, че не го пребих
Публикувано на: Май 30, 2022 в 07:00 ч
Претендентът на UFC в полусредна категория Мишел Перейра бил близо до уличен бой с шампиона в тежка категория Франсис Нгану. 

Перейра идва след победата над Сантяго Понзинибио, която записа по-рано този месец. Той спечели победата с разделно решение и сега е в серия от 5 поредни победи. 

По време на скорошно интервю за Canal Encarada, Перейра разказа подробно какво се е случило след победата му над Понзинибио, което довело до ярост от страна на Нгану. 

"Празнувахме победата ми в хотела, забавлявахме се. И ние сме такива момчета – движим се само с музика, постоянно слушаме, дори когато отслабваме. Винаги гърмя, а моите момчета са същите. 

Постоянно сме шумни и правим партита. Нашата стая беше в съседство с Нгану. И тъй като стаята беше малка и имаше много хора, някой предложи да седнем в коридора.

Седнахме там, а след малко Нгану идваше към нас. Той се ядоса, защото искал да заспи, но музиката му пречи. Честно казано, в този момент се почувствах неудобно.

Идвах след тежък бой, носът ми беше счупен, краката ми бяха смазани от ритници. Ако Нгану започне битка, какво щях да му направя ? Екипът вече е пиян, не биха ми помогнали по никакъв начин. 

Честно казано, Нгану ме ядоса. Той имаше късмет, че бях пребит и не можех да направя нищо. Знам, че е скромен, приятен човек, но защо не можа да ни помоли учтиво ?

Не ми хареса начина, по който говореше с нас. Трябва да си учтив с хората. Ако той се беше обърнал към нас учтиво, щяхме да запазим уважението си към него завинаги. И така – просто замълчахме. 

Братко, ние просто пиехме. Трябва да бъдеш учтив с хората. И аз можех да му отговоря: „Братко, върви по дяволите. Кой си ти изобщо ?" 

Какви са шансовете на Перейра срещу Нгану в уличен бой ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес