Зареждане

Miocic не е впечатлен от последната победа на Ngannou

Miocic не е впечатлен от последната победа на Ngannou
Публикувано на: Декември 15, 2017 в 10:14 ч
 
 Francis Ngannou е в серия от 10 победи, като 6 от тях бележи в UFC. Последните си 4 срещи приключва в рамките на две минути, включително и тази срещу Alistair Overeem. Мнозина вярват, че камерунецът е следващата голяма звезда. В наскорошно интервю обаче Stipe Miocic споделя, че не е особено впечатлен от представянето му.
 
"Вълнувам се. Добър е - здравеняк. Може да причинява болка, но не мисля да му отстъпя. За негово нещастие, няма да си тръгна без пояса. Аз съм шампионът и мисля да задържа титлата."
 
"Има мощ в него, но реално всеки в тежката категория удря здраво. Бил съм се срещу JDS, Alistair, Mark Hunt - изправял съм се срещу хора, които знаят как да удрят. Има го и че е малко див, което също е в негова полза. Понякога няма как всички удари да бъдат видяни."
 
"Всеки боец е различен, всяка битка - също. Безспорно има силен удар, но не съм глупав и няма да му се поставям в удобна позиция. Ще се опитам да го смутя, няма да го оставям да си вилнее. Аз ще водя срещата."
 
"Наистина е задобрял, но да видим какво ще се случи. Влизам в Октагона, за да победя."
 
"Не мисля, че Overeem се представи добре. Когато се бих срещу него, игра традиционно - движеше се, спазваше дистанция. Но после се опита да ме ритне и тогава успях да го поваля. Не съм гледал цялата му среща с Ngannou, но видях, че удря малко напосоки. Когато се бих с него, удряше точно - не като този път."
 
 
Miocic също подкрепя и добавянето на нови категории.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес