Зареждане

Миочич: Полудявам след загубата от Нгану и си искам титлата

Миочич: Полудявам след загубата от Нгану и си искам титлата
Публикувано на: Май 27, 2021 в 17:00 ч
Бившият шампион в тежка категория Стипе Миочич няма търпение да си върне титлата. 38-годишният ветеран се раздели със златото си през март, след като Франсис Нгану го нокаутира във втория рунд на битката им в Лас Вегас.

Нгану показа, че много се е подобрил и дори на земята успя да надиграе Стипе. Франсис се готви да брани титлата си през лятото, а Миочич вероятно ще почива в следващите месеци.

За съжаление от UFC нямат намерение скоро да правят трилогия между тях. Вместо това Дейна Уайт обяви, че Дерик Люис ще се бие за титлата с Нгану. Уайт искаше Миочич да се бие с Джон Джоунс, но "Bones" oтказа.

Миочич загуби за 4-ти път в кариерата си и за 3-ти път с нокаут. Той идваше след трилогия с Даниел Кормие, която успя да спечели. Сега Миочич е мотивиран за още една трилогия и вярва, че на 100 % ще победи Нгану:

Искам този реванш с Франсис Нгану. Искам да си върна титлата. Той взе нещо, което беше мое и това ме подлудява всеки ден. Да, на 100 % ще спечеля третата битка. Няма съмнение в това. Просто беше неговата вечер. Няма да го омаловажавам. Той не извади късмет. 

Нгану ми вкара удар, който не видях и това беше всичко. Поздрави за него, че спечели титлата. Знам какво направих грешно. Ще се завърна и ще си взема титлата. Ще се завърна по-силен, добър и подготвен. Ще си върна това, което е мое. Мразя загубите. Надявам се на битка с него в началото на 2022 година.

Ще успее ли Стипе да си върне златото ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес