Зареждане

Mike Tyson съветва Francis Ngannou как да се бие срещу Tyson Fury

Mike Tyson съветва Francis Ngannou как да се бие срещу Tyson Fury
Публикувано на: Ноември 7, 2019 в 00:00 ч
Легендарният бивш шампион в тежка категория Mike Tyson реши да посъветва страшилището в тежка категория на UFC, Francis Ngannou как да се боксира срещу Tyson Fury. Много пъти камерунеца е споделял, че има желание да се пробва в бокса срещу най-добрите там и не е изключено да го видим някой ден на ринга. Joe Rogan не спира да говори, че Ngannou ще създаде доста проблеми в бокса, но предстои да видим.

Наскоро бившият шампион Fury сподели, че е готов да превземе и ММА, след като вече се пробва в кеча и дори си пожела битка с Ngannou. Явно камерунеца е приел нещата насериозно и е потърсил едно от най-големите величия в бокса в лицето на Tyson, който да го светне за някои техники в бокса. Ngannou не е сред най-опитните бойци, защото кариерата му започва едва преди няколко години, но въпреки това той стигна до шанс за титлата в UFC.

Той все още се учи и бързо записа серия от 3 поредни победи със своята запазена марка от тежки нокаути и пак се нареди на опашката за пояса. И докато той чака развитие в категорията си, нека видим какво му показва Tyson:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес