Зареждане

Mike Perry: Jon Jones ми разкри тайната на ММА

Mike Perry: Jon Jones ми разкри тайната на ММА
Публикувано на: Ноември 18, 2018 в 19:18 ч
Mike Perry загуби битката си срещу Donald Cerrone по-рано този месец, като беше принуден да се предаде в първия рунд, защото Cowboy му приложи armbar. За съжаление на своите фенове Perry призна, че тренирал само играта си в стойка и въпреки загубата е доволен от прогреса. Perry сподели мнението си за битката и също каза, че Jon Jones му разкрил тайната на ММА:


Видяхте, че моите кикбокс умения бяха много по-добри,  защото той постоянно бягаше от мен и може да не се случи много в битката, но когато влизахме в клинч почти не поех удари, а аз по принцип поемам доста. 

Perry може и да е доволен от прогреса в стойка, но признава, че трябва да обърне внимание на играта си на земя, защото бившия шампион в полутежка категория Jon Jones му разкрил, че граунд енд паунд е тайната на ММА:


Трябва да успееш да си извоюваш позицията на земята. Jon Jones ми каза, че граунд енд паунд е тайната на ММА. Той се беше подготвил много добре и беше тренирал доста граплинг. Аз не успявам да събмитна моите противници в залата и не съм Добър на земята. Cowboy знаеше как да неутрализира всичко, което правих. Трябва да обърна сериозно внимание на играта си на земя.


Съгласни ли сте, че граунд енд паунд е тайната на ММА? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес