Зареждане

'Mighty Mouse' за срещата на Cejudo и Dillashaw: 'Добре е за тях'

'Mighty Mouse' за срещата на Cejudo и Dillashaw: 'Добре е за тях'
Публикувано на: Август 20, 2018 в 08:51 ч
Бившият шампион на категория муха, Demetrious Johnson изгуби титлата на UFC 227, когато падна със съдийско решение от Henry Cejudo. Сега шампионът в категория петел TJ Dillashaw и Henry Cejudo обмислят да се изправят един срещу друг в супербитка. 'Mighty Mouse' изрази своето мнение по въпроса.

Henry Cejudo успя да си спечели титлата със съдийско решение в подглавната за UFC 227 среща. В интервю след срещата Cejudo коментира, че има желание да се изправи срещу победителя от главната за вечерта битка.

TJ Dillashaw успешно защити титлата си и прие предизвикателството на Cejudo. Разбира се, Demetrious Johnson и TJ Dillashaw говориха за съвместна среща преди UFC 227.

Плановете им обаче пропаднаха, а на Johnson му остана единствено да сподели своето виждане за битката между Dillashaw и Cejudo.

"Мисля, че ще е добра битка и за двамата. Ако това искат, нека го направят. Не мисля, че има нещо нередно. Нека правят каквото си пожелаят, човече. Тяхна си работа."

"Не се притеснявам, защото знам, че ще жъна успех където и да съм. Каквото и да става, мениджърите ми ще се погрижат - те движат нещата с UFC, защото аз не мога да си сдържам емоциите."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес