Зареждане

Miesha Tate става мениджърка на ММА бойци

Miesha Tate става мениджърка на ММА бойци
Публикувано на: Септември 2, 2017 в 10:15 ч

Бившата шампионка на Strikeforce и UFC, Miesha Tate се оттегли от състезанията миналата година, след като загуби със съдийско решение срещу Raquel Pennington.

Тя обаче все пак остава ангажирана със спорта, но в друг негов аспект - като мениджър. Tate смята да се сработи с двама музикални мениджъри, като вече имат договори с няколко ММА боеца и боксьори.
 
"Причината да поема по този път е, че помня колко трудно ми беше в началото на кариерата. Научих много тогава. Минах през най-трънливия път. Имах добри мениджъри и лоши мениджъри. Някои ми дадоха пример, по който се ръководя, а други ми показаха какво да не правя. Възползвали са се от мен и затова искам да направя живота на бойците възможно най-лек, за да могат те да се фокусират единствено върху тренировките. С моите партньори споделяме обща визия в подкрепа на атлетите и това те да се развиват на друго ниво."

Tate е уверена, че може да постигне успех за себе си и за своите клиенти в новото начинание.
 
"Уверена съм. Познавам този спорт. Познавам атлетите си и знам за какво се боря. Ще отстоявам това, което смятам, че е справедливо за тях."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес