Зареждане

Michelle Waterson се притеснява какво ще се случи, ако McGregor не бъде наказан

Michelle Waterson се притеснява какво ще се случи, ако McGregor не бъде наказан
Публикувано на: Април 14, 2018 в 07:58 ч

След като миналата седмица Conor McGregor влезе в новините с хулиганските си постъпки, нападайки автобус и счупвайки стъклото му, той нарани няколко боеца, които бяха изтеглени от UFC 223, състезателката в категория сламка, Michelle Waterson се притеснява какво ще се случи, ако ирландецът не бъде наказан.
 
"Това, което ме притеснява, е че ако нищо не се случи и той не промени поведението си, много други бойци ще сметнат, че това трябва да направят, за да добият популярност и финансова стабилност.

А аз съм убедена, че много от бойците нямат никакви проблеми с това, да тръгнат по този път.

Но идеята е, че ние трябва да изградим този спорт като професионален и да накараме хората да погледнат на нас като бойни атлети, тъй като това са смесени бойни изкуства и всеки от нас има история в даден боен спорт. Трябва да предадем уважението и честта. Трябва да демонстрираме скромност и контрол, нали така?

За това става въпрос в бойните изкуства - контролиран хаос. Винаги съм гледала как Conor може да контролира емоциите си в клетката и точно затова се натъжавам от цялата тази ситуация. Мисля, че Conor има този емоционален контрол и трябва да намери начин да го използва в такива ситуации, за да се облагодетелства по друг начин."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес