Зареждане

Michael Bisping твърди, че Conor McGregor тренирал с борци от България

Michael Bisping твърди, че Conor McGregor тренирал с борци от България
Публикувано на: Септември 19, 2018 в 13:55 ч
Conor McGregor се завръща в клетката след по-малко от 20 дни. Той ще се изправи срещу безспорния непобеден шампион Khabib Nurmagomedov в главната битка на UFC 229. Двамата излизат лице в лице утре на пресконференция, която ще се проведе в Ню Йорк.

Бившия шампион Michael Bisping се тревожи за Conor McGregor, защото смята, че той няма да се подготви много добре за непобедения боец от Дагестан. Битката е класическа между страйкър и граплър, а Bisping не е видял добри борци в щаба на McGregor и това го притеснява:

Нещото, което ме притеснява е това, че когато погледнеш в акаунта на McGregor в социалните мрежи, както и в акаунта на неговия треньор John Kavanagh, не виждаш тези елитни борци, които могат да помогнат в подготовката. Не виждам нищо от това. Не виждам там експерти по джиу джитсу. 

Не виждам в залата Dillon Danis, нито пък бойците от Русия, които уж помагаха на Conor. Те може да са докарали хора с добра борба от Русия, България или Америка, но аз не ги виждам в залата с него и това ме притеснява доста. 

Това не е първия път в който Michael Bisping хвали българските борци, защото в началото на годината посъветва Francis Ngannou да дойде в България и да поработи върху борбата си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес