Зареждане

Michael Bisping сравни със земята Colby Covington

Michael Bisping сравни със земята Colby Covington
Публикувано на: Август 17, 2018 в 14:11 ч
Michael Bisping е следил внимателно ситуацията с временният шампион в полусредна категория Colby Covington, който посети Белият дом и президентът Donald Trump.

Войната на думи между двамата започна още откакто Covington стана шампион и сподели, че ще ходи при Trump, което накара Michael Bisping да го подиграва.

Colby обаче никога не забравя и сподели следното видео с което да натрие носа на Bisping:


Michael е видял видеото и ето какво има да каже относно това:

Голям фен си на Тръмп, което е добре за теб и успя да отидеш при него, което пак е хубаво. Трябва обаче да сме честни, защото ти не отиде при него като шампион, въпреки временната титла.

Ти си обикновен боец на UFC и отиде там, защото Dana и Trump са приятели. Не си мисли, че Donald те е гледал и е останал впечатлен от това, което правиш и си е казал,  че трябва да покани и уважи този голям американец Covington.

Dana му взема титлата и го заведе при Trump, за да смекчи нещата, но преди да го заведе му казал, че ще е само за 30 секунди и не трябва да пипа нищо.

Бог да го благослови, но той не се готви за титлата и си играе с фотошоп. Шанса отиде за Darren Till и Covington отново стана за смях. 

Colby едва ли ще остави нещата така и скоро ще му отвърне с още по люти обиди.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес