Зареждане

McGregor разочарован, че се е продал на Mayweather

McGregor разочарован, че се е продал на Mayweather
Публикувано на: Октомври 3, 2017 в 14:00 ч
 
Всичко вече е в историята. Суперзвездата на UFC Conor McGregor се опита да надделее над света на бокса със само една битка, но в крайна сметка не успя. Сега "Notorious" излезе с разкритие, че чувства, че може и да се е "продал". McGregor се очаква да спечели около 100 милиона долара от своя боксов дебют.
 
Шампионът на UFC в лека категория направи своя професионален боксов дебют на 26-ти август в T-Mobile Arena в Лас Вегас. В него той се изправи срещу боксовата легенда Floyd Maywaether Jr. Това бе и 50-ата професионална битка на "Money".
 
Въпреки огромния опит на боксовия ринг в полза на Maywaether, McGregor издържа девет рунда срещу легендарния си опонент. В десетия рунд, Floyd Maywaether завърши битката след ТКО. След края на срещата Mayweather се оттегли окончателно от спорта с перфектен професионален рекорд от 50-0.
 
 
В интервю пред Caroline Pearce за "An Evening" Conor McGregor си припомни битката и сподели някои от мислите си за нея.
 
По време на битката, шампиона на UFC в лека категория грабна Floyd Mayweather през гърба няколко пъти. Реферът обаче бързо се намеси и раздели двамата бойци. Припомняйки си ситуацията, McGregor заяви:
 
"Не се заблуждавайте. Всеки път, когато го хващах в гръб в тази ши*ана битка, съдията ни разделяше, в реална битка той щеше да бъде приключен точно в този момент. Това беше частта, която ми беше най-трудно да преодолея."
 
"Почти се чувствам, че съм се продал. Лиших се от толкова много умения и толкова много удари, за да получа повече пари и по-голямо събитие Това ме тормози малко и до сега.", допълни McGregor.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес