Зареждане

Майкъл Чандлър: Заплатите в UFC са справедливи

Майкъл Чандлър: Заплатите в UFC са справедливи
Публикувано на: Май 22, 2022 в 05:00 ч
Дискусията за заплащането на бойците на UFC няма да затихне и да изчезне, поне не докато промоцията трябва да се бори със звездтите си, които искат по-добри договори. Но това не означава, че всеки боец в промоцията търси по-голямо парче от пая на UFC.

Един от най-добрите таланти изглежда вярва, че има много основателни причини промоцията да заслужава огромния дял от приходите, генерирани от UFC събитията. Бившият шампион на Bellator и топ претендент в лека категория Майкъл Чандлър смята, че парите в UFC са справедливи.

В скорошен епизод на подкаста „How U Livin J Piven“ на Джеръми Пивен, Чандър защити Дейна Уайт и UFC. Чандлър смята, че президента на организацията работи по-усърдно от бойците и не е спал 10 000 нощи.

"Аз нямам проблем със заплащането в UFC. Хората смятат, че трябва да правим много повече пари, защото UFC прави много пари от шоутата си. UFC се занимават с това от 1993 година.  

Дейна Уайт е имал 10 000 безсънни нощи. Ние просто тренираме, спим и се бием. Получаваме прилична заплата за това, което правим. Аз успях да си осигуря приходи от неща извън моите битки. 

Винаги си мисля, че има хора от по-ниските стъпала на обществото, които винаги хвърлят камъни по хората над тях."

Справедливи ли са заплатите в UFC ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес