Зареждане

Майкъл Чандлър: Целта ми е да съм шампион в UFC

Майкъл Чандлър: Целта ми е да съм шампион в UFC
Публикувано на: Май 9, 2022 в 02:00 ч
Бившият шампион на Bellator Майкъл Чандлър се цели в титлата след голямата си победа в UFC.

Чандлър успя да нокаутира тежко Тони Фъргюсън в Аризона на UFC 274. Майкъл спря серия от 2 поредни загуби и вече има 2 победи и 2 загуби в UFC. Преди 1 година той се би за златото в UFC, но беше нокаутиран от Чарлз Оливейра.

Сега титлата е вакантна и Чандлър иска да се бие отново за нея. Майкъл е готов да се изправи и срещу Конър Макгрегър в полусредна категория. Не е ясно какво следва за Чандлър, но той има цел и тя е титлата.

"Всичко може да се случи в ММА, докато сърцето ти бие лудо. Да, Тони ме тества на 1000 %. Очакваше ли се да го победя ? Да! Фъргюсън беше такъв, какъвто го очаквахме. Странен, последователен. Аз направих грешка и той ме спипа с удар. Ще изчистим грешките. 

Аз искам да съм шампион, а не просто да радвам феновете. Тони е корав боец. Не мога да кажа, че съм предвидял този нокаут. Тялото ми просто се движеше и го ритнах. Понякога нещата стават така, както го искаш, но друг път не се получава. Този фронт кик не съм го тренирал. 

Понякога се случват такива неща. Загубих от Оливейра, но смятам, че имаме недовършена работа. Сериозен съм за битката с Конър Макгрегър. Всеки ще се съгласи, че съм един от най-вълнуващите в света. Вече го доказах. Конър има нужда от голямо име, за да продаде гледания. 

Битката ни в полусредна категория ще е добра. Ще видим какво ще стане. Аз ще го чакам. Той е заслужил правото да избира кога и срещу кого да се бие. Макгрегър е една от най-големите звезди на планетата. Само уважение към него. Аз съм нещо добро за организацията. Ще видим какво ще се случи. 

Много хора говорят за Махачев. Той е едър и силен боец. Трябва обаче да спрете да омаловажавате страйкинга на Оливейра. Видяхте какво стори с мен и Гейджи. Махачев, Дариуш и аз сме опасни битки за Оливейра. Ислам има само 1 победа над бойци от топ 10. Дариуш заслужава шанс за титлата.

Тони Фъргюсън помогна за изграждането на категорията. Няма как да говорим за категорията, без да споменем Фъргюсън. Мисля и се моля за него. Пожелавам му бързо възстановяване. Той е Тони Фъргюсън и ще се завърне. Искам да стана шампион и да се бия за златото", сподели Чандлър след UFC 274.

Кой трябва да е следващ за Чандлър ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес