Зареждане

Майкъл Чандлър: Нокаутирам тежко Джъстин Гейджи

Майкъл Чандлър: Нокаутирам тежко Джъстин Гейджи
Публикувано на: Май 29, 2021 в 16:00 ч
Бившият шампион на Bellator Майкъл Чандлър вярва, че може да се справи с друг бивш шампион в лицето на Джъстин Гейджи. Наскоро Еди Алварес предупреди Чандлър да стои далеч от Гейджи, защото битката била кошмарна за него. Майкъл обаче не е съгласен и вярва, че може да победи Гейджи с тежък нокаут.

Преди 2 седмици Чандлър пропиля своя шанс за титлата в лека категория на UFC. Той беше близо до победа над Чарлз Оливейра и титлата, но Оливейра успя да оцелее след тежък първи рунд и го нокаутира във втория.

Това спря серия от 3 поредни победи за Чандлър, който няма да се предаде и ще се завърне по-силен. В последната си изява за медиите Чандлър реши да поговори за Гейджи и сподели, че ще се справи с него:

Виня себе си за загубата от Чарлз Оливейра. Той ми вкара удар, а аз не бях с вдигнати ръце и така успя да ме приключи. Трудно е да го приема, защото бях близо до победата в първия рунд. Не съм близо до приключване с този спорт. Ще направя нужните подобрения. 

Сега ще се фокусирам върху здравето си и през есента започвам лагер. Ще се бия още веднъж до края на годината. Мисля, че Гейджи срещу Чандлър е битката, която феновете най-много искат да гледат в момента. Ще бъде една много добра битка. 

Гейджи е един от бойците, с които говоря, че искам да се бия откакто дойдох в UFC. Aко Еди Алварес може да победи Гейджи, тогава и аз мога да го направя. Определено мога да го победя. 

Няма да спечеля с технически нокаут, а с тежък нокаут. Ще окажа натиск, както направи Алварес и ще го бия. Ще е забавна битка. Феновете я искат. 

Ще успее ли Чандлър да победи Гейджи ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес