Зареждане

Майкъл Чандлър: Хабиб е по-добър от Ислам Махачев

Майкъл Чандлър: Хабиб е по-добър от Ислам Махачев
Публикувано на: Февруари 3, 2023 в 00:00 ч
Американският ММА боец на UFC в лека категория Майкъл Чандлър сравни Хабиб Нурмагомедов и действащия шампион в дивизията Ислам Махачев.

Хабиб доминираше в лека категория преди няколко години, но избра да се оттегли на върха. Той беше безспорен шампион в категорията, както и номер 1 в класирането на UFC, независимо от тегловната категория. Сега Махачев е на една победа разстояние от това, което Хабиб успя да постигне.

Махачев ще стане номер 1 в класирането на UFC, независимо от категорията, но трябва да бие Александър Волкановски. Двамата ще се бият на UFC 284, което ще се проведе на 12-ти февруари в Пърт, Австралия.

Чандлър вярва, че Хабиб бил по-агресивен от Махачев, което го прави и по-добър.

„Хабиб е по-добър от Ислам Махачев. Той беше по-агресивен. Когато се биеше, той много агресивно се опираше на противника си. Хабиб искаше да му счупи гръбнака. 

Махачев също действа ефективно, отбелязвайки събаряния, но Хабиб наистина изглежда искаше да те разбие. Той активно работеше отгоре, опитваше се да вкарва удари. 

Хабиб премина от страхотен борец, до човек, който може да те удари с мощен удар.

Според моите думи може да изглежда, че Хабиб е 10 пъти по-добър от Махачев, но не е така. Просто Ислам все още не се е проявил напълно. 

Хабиб победи мнозина по доминиращ начин. Махачев трябва да добави агресия.“, цитираха Чандлър от MMA News.

Вие какво мислите по темата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес