Зареждане

Майкъл Чандлър: Борбата бие всички останали стилове

Майкъл Чандлър: Борбата бие всички останали стилове
Публикувано на: Юли 20, 2021 в 12:00 ч
Майкъл Чандлър вярва, че борбата е най-силното оръжие, което даден боец може да притежава. 35-годишния ветеран разкри, че е впечатлен от Ислам Махачев, който миналия уикенд доминира в Лас Вегас и спечели 8-ма поредна победа.

Чандлър, който е бивш шампион на Bellator беше един от тези, които Ислам предизвика след победата си. За съжаление Майкъл го отряза, защото твърди, че имал насрочена битка.

Чандлър има доста отличия в борбата и смята, че тя е по-добра от самбото и бие всички други стилове на земята. Ислам е световен шампион по бойно самбо и много хора очакват големи неща от него. Чандлър също му предсказва бляскаво бъдеще и загатна за битка след време.

Ето какво още каза Майкъл за борбата и Махачев:

Махачев определено впечатли. Той направи това, което каза, че ще направи. Ислам свърши феноменална работа срещу корав боец. Това момче има бляскаво бъдеще и ще видим какво ще стане. Аз съм много добър в борбата. Мисля, че борбата бие всички останали стилове. 

Мисля, че борбата бие джудото, самбото и бразилското джиу-джитсу. Махачев успява да те вкара в ситуации, в които не можеш да се движиш. Мойсес е феноменален граплър и е правил много неща, но срещу Махачев не ги направи. 

Ислам успява да неутрализира съперниците си. Когато неутрализираш даден боец, то това не е само физически, но и психически и емоционално. Махачев изцежда живота от съперниците си. Той показа, че може да се бие и в късните рундове. 

Мисля, че борбата бие самбото и всичко друго на земята. Ще видим някой ден. Хабиб каза, че това момче е бъдещето на категорията. Само времето ще покаже. 

Борбата ли е на върха във всички стилове ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес