Зареждане

Майк Тайсън правил секс с фенки преди битките си

Майк Тайсън правил секс с фенки преди битките си
Публикувано на: Ноември 21, 2021 в 05:00 ч
Руди Гонзалес, един от бившите бодигардове на легендата Майк Тайсън разказа интересни подробности от живота на известния боксьор. Според Гонзалес, Тайсън е правил секс преди своите битки и го е правил в съблекалнята точно преди да излезе на ринга. Майк е познат със своята зверска сила и тежки нокаути. Той е сред най-големите нокаутьори в историята на бокса.

Тайсън е най-младият шампион в историята на тежка категория. Железния често говори, че в себе си има звяр, който много трудно можеш да контролираш. Руди твърди, че Тайсън се притеснявал да не убие своя съперник на ринга и изразходвал енергия със секс.

Ето какво още сподели Гонзалес за тайните традиции на Тайсън:

Една от най-големите тайни на Майк беше, че той просто трябваше да прави секс в съблекалнята преди двубоя. Трябваше да търся фенки, без значение кои. 

Майк ми каза: "Ако не правя секс, ще убия опонента си веднага." Майк извършваше полов акт, за да освободи част от енергията, която имаше. В тези случаи криех момичетата в баните и съблекалните. 

Понякога идваше при тях за минута и казваше: „Добре, този човек ще живее тази вечер“. Най-големият му страх беше, че ще убие някого на ринга. Той каза, че може да го направи. 

Не мисля, че би било преувеличено да се каже, че Майк беше като влак, който удря всеки по пътя си. Сексът беше неговият начин да освободи сила и да се отпусне малко.

Тайсън записа рекорд 50–6 (2) в бокса и спечели 44 от срещите си с нокаут. Преди година той се завърна на ринга и направи показно с Рой Джоунс, което завърши с равенство. Очаква се Тайсън да направи показно с Логан Пол през 2022 година.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес