Зареждане

Майк Тайсън: Една крачка те дели от Ролс-Ройса до дъното

Майк Тайсън: Една крачка те дели от Ролс-Ройса до дъното
Публикувано на: Февруари 9, 2021 в 03:00 ч
Легендарният шампион в тежка категория Майк Тайсън е врял и кипял в живота. По неофициална информация Тайсън печели над $400 млн. в бляскавата си боксова кариера.

Тигрите, скъпите бижута и коли, разводите и времето в затвора го доведоха до фалит през 2003 година. Той определено знае какво е да си на върха, но също така и да си паднал в калта на дъното.

Преди години той беше принуден да обикаля света и да участва в Big Brother, за да припечелва. Той дори влезе в къщата на VIP Brother в България преди няколко години. Сега вече Тайсън е улегнал и има ферма за канабис. Наскоро той се завърна на ринга и завърши наравно с Рой Джоунс в показно.

Железния сподели, че иска да помага на хората и твърдеше, че ще дари своите приходи за различни благотворителни каузи. В своя акаунт в социалните мрежи Тайсън реши да даде съвет на феновете и сподели, че една крачка те дели от Ролс-Ройса до дъното. В последно време се носят слухове, че той пак ще се качи на ринга, за да направи показно с Ивендър Холифийлд. 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес