Зареждане

Майк Тайсън: Conor McGregor е страхотен, но трябва да се стегне

Майк Тайсън: Conor McGregor е страхотен, но трябва да се стегне
Публикувано на: Октомври 8, 2019 в 09:53 ч
Легендарният шампион Майк Тайсън не крие, че е голям фен на Conor McGregor, но и той вижда, че ирландеца прекалява и го посъветва, че трябва да се вземе в ръце. В последните няколко години "The Notorious" спечели много пари и те го промениха към лошо, а Тайсън много добре знае какво е чувството. McGregor си създаде доста проблеми с властите и след няколко дни ще застане пред съда в Ирландия, защото му повдигнаха обвинения в нападение.

Това идва, след като през април McGregor удари в главата свой сънародник, защото отказа да пие от неговото уиски. Грозят го до 6 месеца затвор или глоба и определено не му е розово положението. Най-вероятно и този път ще му се размине и Майк го съветва да се стегне, защото не винаги ще минава между капките:


Мисля, че той е страхотно момче. Ние не знаем как да се оправим с тези неща. Изкарваме милиони долари, а преди това сме нямали такива неща. Нашите семейства са нямали тези неща и не сме имали такъв живот. Изведнъж почваш да се биеш и правиш с лекота това, което обичаш. 

И идва момент, в който ти дават много пари, за да го правиш. Ти обаче нямаш ограничения и нямаш контрол. Не знаеш какво да правиш. Започваш да ги раздаваш и да купуваш подаръци на хора, които вероятно не го заслужават. 

Conor трябва да се осъзнае и да си зададе въпросът "какво правя" ? Защо се намирам в това положение и как да се спра ? 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес