Зареждане

Майк Пери: Трябва да започнем да хващаме жените за п*тките

Майк Пери: Трябва да започнем да хващаме жените за п*тките
Публикувано на: Декември 5, 2023 в 10:00 ч
Майк Пери предизвика полемика с победната си реч след BKFC 56, предизвиквайки дискусии и критики в общността на бойните спортове.

След победата си коментарите на Пери привлякоха внимание, тъй като той привидно оправда неподходящото поведение и направи обидно изявления за жените. Той призова мъжете да се „стегнат“ и регресивно предложи на жените да бъдат в кухнята. Майк стана "Крал на насилието", след като победи Еди Алварес с технически нокаут.

Пери призова мъжете да спрем да бъдем либерали и да започнем да хващаме жените за п*тката.

„Мъжете трябва да се изправят, брато. Трябва да се подготвим. Трябва да спрем да бъдем либерали. Трябва отново да започнем да хващаме жените за пу*тките. Влизай в кухнята и ми направи сандвич, брато. Имам работа за вършене. Тук съм, за да храня семейството, нали ? 

Аз ни храня, а ти храниш устата ни и след това ние се храним един друг. Аз се храня с теб и тази водниста малка играчка, която имаш там долу.", каза Пери.

Това не е първият път, когато Пери започва спорове в социалните мрежи. Той защити използването на думата 'негър' с твърдението, че ДНК тест е показал, че е 2% африканец. Пери също беше уловен от камера през 2020 г. да псува възрастен мъж в ресторант в Тексас. След това той удари мъжа и го прати в безсъзнание.

Въпреки споровете около него, успехът на Пери в BKFC привлече вниманието на феновете. Неортодоксалната му личност напомня на настоящия шампион на UFC в средна категория Шон Стрикланд.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес