Зареждане

Max Holloway все още иска битки с Khabib и Conor McGregor

Max Holloway все още иска битки с Khabib и Conor McGregor
Публикувано на: Юли 18, 2019 в 10:00 ч
Шампионът в категория перо Max Holloway се провали в опита си да стане шампион в лека категория. Той беше надигран от Dustin Poirier през април и не успя да спечели временната титла. "Blessled" ще брани титлата си в категория перо след по-малко от 10 дни в Канада срещу Frankie Edgar, но не отписва нови битки в лека категория. Holloway все още иска да се тества срещу Khabib, както и да направи втора среща с McGregor:


Битката с Khabib все още е тук. Мисля, че феновете все още искат да ни гледат, защото битката ни е интересна. Може да се бием и с ирландеца, ако реши, че иска да се бие. Има интересни неща, които мога да правя. 

Лека категория не е далеч от мен. От доста време ви говоря, че след битката през април ще се върна в категория перо. Целта ми беше да се бия през април в лека категория, а след това през лятото в перото. От доста време съм в играта и вие ме видяхте как раста в тази игра. Аз съм млад и времето е пред мен.

Max и Khabib бяха близо до битка миналата година през април, но Holloway се оттегли в последния момент. Преди 6 години Holloway се изправи срещу McGregor в категория перо и загуби с решение.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес