Зареждане

Max Holloway срещу Dustin Poirier за временната титла в лека категория на UFC 236

Max Holloway срещу Dustin Poirier за временната титла в лека категория на UFC 236
Публикувано на: Февруари 23, 2019 в 11:11 ч
Събитието UFC 236, което ще се проведе на 13-ти април в Атланта има нова битка за временна титла. Шампиона в категория перо Max Holloway очакваше да се бие срещу Tony Ferguson, но той е отказал и от UFC дават шанса на Dustin Poirier, който ще премери сили с "Blessed". Интересното в тази битка е, че именно Poirier нанесе първата загуба в кариерата на Max през 2012 година, когато успя да го събмитне в първия рунд. В момента Max е в серия от 13 поредни победи и за последно спука от бой Brian Ortega през декември. Dustin от своя страна е в серия от 4 поредни победи, които му носят бонуси, а последните 3 са с нокаут. Той беше бесен, че UFC го изключи от картинката за титлата, но сега явно ще е на седмото небе.






Все още не е ясно каква е причината Tony да откаже битката, но може би е факта, че временните титли нямат стойност. Ferguson вече беше временен шампион миналата година, но от UFC му взеха титлата, след като той се контузи преди битката с Khabib. Днес той сподели, че може да свали до категория перо и явно това е било желанието му, но от UFC предпочели Max да се бие в лека категория.






Има ли смисъл от битката и кой ще е следващ за Khabib при наличието на Tony ?

Напомняме ви, че може да гледате събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес