Зареждане

Max Holloway поздрави Jose Aldo и Бразилия

Max Holloway поздрави Jose Aldo и Бразилия
Публикувано на: Декември 4, 2017 в 10:10 ч
 
 През изминалия уикенд Max Holloway успя да защити титлата си в категория перо срещу Jose Aldo.
 
Двамата влязоха в Октагона за реванш, след като Frankie Edgar беше принуден да се оттегли от срещата си си с Holloway заради травма. Както и в първата си среща, която беше част от UFC 212 през юни, Holloway довърши Aldo в третия рунд посредством ТКО.
 
След първата си защита Holloway поздрави бразилския си опонент за всички негови постижения.
 
"Наскоро разбрах, че мотивацията му за срещата била дъщеря му. Разбирам го, тъй като и аз самият съм родител. Той е един от най-великите бойци и дори смятам, че бразилците трябва да му издигат паметници из фавелите. Той е легенда."
 
След втората си победа над Aldo, "Blessed" се обърна към всичките си предишни опоненти, които искат втори шанс срещу него.
 
"Казвал съм ви и преди - ако съм ви победил веднъж, вторият път ще бъде още по-лошо. На третия път ще трябва хубаво да си преосмислите живота, преди да приемете битката."
 
"Разбира се, шегувам се, но след първия рунд отидох при Anik и Rogan и му казах, че е вече изморен. Спуснах си ръцете и му казах да ме удари. Предизвиках го да ме удари. Вкара ми няколко тупаника, но моите сякаш боляха повече. Съдбата беше на моя страна този път, но както вече казах, Aldo е легенда и го уважавам много - както него и семейството му, така и цяла Бразилия."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес