Зареждане

Матеуш Гамро с трудна победа над Арман Царукян

Матеуш Гамро с трудна победа над Арман Царукян
Публикувано на: Юни 26, 2022 в 08:18 ч
Полската ММА звезда Матеуш Гамро успя да се справи с Арман Царукян.

Двамата бойци премериха сили в лека категория в главната битка на събитието UFC Vegas 57, което се проведе в Лас Вегас. Битката им беше много равностойна и видя всички 25 минути. Гамро спечели с единодушно решение - (48–47, 48–47, 48–47).

Царукян не беше доволен, но стигне ли се до решение, тогава всичко може да се очаква. Царукян имаше по-добрите моменти в стойка. Той вкара някои тежки ритници в тялото на Гамро. Матеуш от своя страна отбеляза няколко събаряния и имаше предимство със своята борба и граплинг.

В четвъртия рунд се случи най-добрата атака от Царукян. Арман успя да вкара юмрук със завъртане на Гамро и го прати на земята. Матеуш се вкопчи в Царукян и се възстанови.

Много хора смятаха, че последния рунд ще бъде решаващ. Гамро отново пренесе битката на земята и вкара няколко попадения. Царукян се изправи, а Гамро опита нов тейдаун. В края на рунда Матеуш отбеляза ново събаряне и така си гарантира спечелването на рунда.

Срещата стигна до решение, което беше единодушно за Гамро - (48–47, 48–47, 48–47). С тази победа Гамро навлезе в серия от 4 поредни победи. Той предизвика Джъстин Гейджи. Царукян от своя страна се разделя със серия от 5 поредни победи.















Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес