Зареждане

Масвидал: Знам, че съм по-добър от Усман

Масвидал: Знам, че съм по-добър от Усман
Публикувано на: Юли 16, 2020 в 05:00 ч
Хорхе Масвидал иска да направи незабавен реванш с Камару Усман. Двамата се биха миналия уикенд в главната битка на UFC 251, което се проведе в Абу Даби. Заложена беше титлата в полусредна категория и шампиона успя да доминира, с което я запази след съдийско решение. Хорхе не успя да намери отговор за Усман, който го заведе в свои води и го надигра.

Най-лошото копеле загуби своята серия от 3 поредни победи с нокаут и ще трябва пак да си проправя път към златото. Масвидал вярва, че е по-добър от Камару и иска да го докаже във втори дуел. Ето какво сподели Хорхе в интервю за медиите:


Aко зависи от мен, то тогава бих избрал реванш с Усман. Приех битката с 6 дни предизвестие, защото никой не искаше. Много хора говореха, че искат този бой, но никой не го прие. Питайте Дейна Уайт. Да, може да ми предложат битка с боец, в която да изкарам повече пари, но искам Усман. Не ме интересува колко голяма битка може да ми предложат, защото искам Усман. 

Не са важни парите, а този скапан колан. Искам да го спечеля и знам, че съм по-добър от Камару Усман. Искам да го докажа. Той спечели първата битка и няма да протестирам, но нека го направим отново. Искам незабавен реванш с Усман. Не искам да се оправдавам. Усман ме победи. Аз приех с няколко дни предизвестие, но въпреки това бях опасно животно. Във втората битка ще оставя делата да говорят.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес