Зареждане

Масвидал: Уреден съм до живот, нямам нужда от битки

Масвидал: Уреден съм до живот, нямам нужда от битки
Публикувано на: Юни 25, 2020 в 08:24 ч
Хорхе Масвидал е категоричен, че няма да се бие повече, ако от UFC не му дадат парите, които заслужава. Най-лошото копеле в ММА чакаше битка с Камару Усман, но се оплака, че му дават половината от това, което заработил срещу Нейт Диаз. Разбира се, Масвидал не е глупав и отказа да се съгласи. Така организацията взеха решение Гилбърт Бърнс да получи шанс за титлата и двамата с Усман ще се бият на остров Яс следващия месец.

“Gamebred” твърди, че е направил достатъчно пари в кариерата си и няма нужда от битки. Той се бие вече 17 години, в които записа 35 победи и 13 загуби. 35-годишния ветеран е на върха на славата, след като записа 3 големи победи. Хорхе иска да се възползва максимално, но ако от UFC не развържат кесията, то тогава той остава в пенсия:


Гилбърт Бърнс взе възможно най-малко пари за битката с Усман. Аз отказах oфертата им и те предложиха на него. Ако не искат да ми платят това, което струвам, то няма проблем. Аз съм уреден до живот. Нямам нужда от битки. Бия се, защото обичам да го правя. В играта съм 17 години и нямам нужда от битки. 

Обичам да го правя, но искам да ми плащат. Няма значение дали ще бъде Нейт Диаз или някой друг. Просто ми платете това, което струвам. Разбира се, че искам да се бия отново с Диаз, защото не успях да го приспя така, както планирах.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес