Зареждане

Масвидал: Ще разбия физиономията на страхливият Усман

Масвидал: Ще разбия физиономията на страхливият Усман
Публикувано на: Юли 7, 2020 в 05:00 ч
Най-лошото копеле в ММА за пореден път доказа, че е истински боец и прие битка за титлата само с няколко дни предизвестие. "Gamebred" ще се бие с Камару Усман в главната битка на UFC 251, което ще се проведе този уикенд в Абу Даби на остров Яс. Щастливата звезда изгря за Масвидал, след като Гилбърт Бърнс отпадна от боя и така Хорхе оправи влошените си отношения с организацията и спаси главната среща.

Дълго време Хорхе и Усман говореха обиди един към друг и сега е време за бизнес. "Gamebred" вярва, че шампиона в полусредна категория е фалшив човек и няма търпение този уикенд да го покаже на цял свят. Ето какво сподели Масвидал в интервю преди боя:


Много съм щастлив, защото ще му разбия физиономията и ще ми платят за това. Виждали ли сте как Усман говори за всички ? Всичко от него е негативи и подценяване на другите. Ще изгася неговата светлина, за да засияе моята. Ще направя моята светлина възможно най-ярка. От доста време Усман говори глупости за мен. Не вярвам на нищо от него. 

Знам какъв страхливец е този човек. От доста време го познавам. Това е човек, който преди няколко години искаше снимки с мен. Сега обаче е станал някакъв гангстер, така ли ? Не го вярвам. Прави се, че не знае кой съм аз ? Фалшив е много. На нашата дата ще докажа на света колко фалшив е този човек. 

Време е за заплата. Вие знаете, че вашето момче е хазартна личност. Залагам на себе си повече от всичко на този свят. Благодаря на букмейкърите за коефициентите, защото ще изкарам пари. Благодаря. От UFC не получих това, което исках, но е много близо до желаната сума. Ще правя всякакви схеми, но ще получа парите, които заслужавам.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес