Зареждане

Масвидал: През юли обезглавявам Усман пред всички

Масвидал: През юли обезглавявам Усман пред всички
Публикувано на: Април 11, 2020 в 08:54 ч
Хорхе Масвидал и Камару Усман се уговаряха за битка на UFC 249, но не стигнаха до съгласие. Най-лошото копеле в ММА е бил готов за битка, но от UFC не са му предложили парите, които той искал. 35-годишния ветеран е на върха на славата, след като се завърна миналата година и прекъсна серия от загуби. Масвидал нокаутира Дарън Тил, а след това и Бен Аскрен за 5 секунди.

Хорхе победи Нейт Диаз, за да спечели званието "най-лошо копеле в ММА". Тези големи победи му спечелиха много внимание и сега той иска да се бие за безспорната титла в полусредна категория. Двамата с Усман не се харесват и битката им ще привлече доста интерес. Масвидал иска да му платят достатъчно и се закани, че през юли ще се справи с Усман:


Имаше сделка на масата, но когато разбрахме всички детайли, то бюджетът наистина не беше такъв, какъвто го искахме. Аз си казах цената, а те не искаха да плащат. Не знам дали другия човек беше готов за битката, но цената ми не беше изпълнена. 

Исках да получа обезщетение и компенсацията за риска, който поемам, но не се получи. Не бяхме твърде далеч от това, което искаме и в бъдеще може да се получи. Мисля, че през юли ще обезглавя този човек пред целият свят.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес