Зареждане

Масвидал планира да потроши лицето на Бърнс, за да стигне до титлата

Масвидал планира да потроши лицето на Бърнс, за да стигне до титлата
Публикувано на: Март 29, 2023 в 00:00 ч
Хорхе Масвидал смята, че Леон Едуардс трябва да има думата за това с кого ще се бие след това.

След като Едуардс защити пояса си за първи път на UFC 286 срещу Камару Усман, Дана Уайт заяви, че британецът ще се изправи срещу Колби Ковингтън. Въпреки това Едуардс изрази мнение, че не смята, че Ковингтън заслужава битката за титлата, и би предпочел да се изправи срещу Масвидал, ако той победи Гилбърт Бърнс, предвид че двамата имат стара вражда.

Вижте също: Колби съветва Едуардс: Не противоречи на шефа си

Въпреки това Уайт беше категоричен, че Ковингтън ще се изправи срещу Едуардс, което според Масвидал не трябва да се случва.

"Харесвам Дана, но Дана казва много неща, човече. Историята казва едно нещо. Който вдига най-много шум, когато се бие, който продава най-много pay-per-views и когото феновете искат да видят, той ще получи титлата", каза Масвидал в предаването The MMA Hour. "Освен това, доколкото си спомням, шампионите винаги са имали думата. Колби е шампион само в това да се обажда на ченгетата, този бай х*й. Пълна п*тка. Така че аз ще продължа да си върша работата, ще вляза в клетката и ще потроша лицето на Гилбърт, а Леон ще каже името ми и аз ще се бия с Леон за този пояс и това е всичко. Колби може просто да седи в тайм-аут бокса, докато не му се обадя да се бие с мен отново."

Въпреки че според това, което Дана Уайт каза, означава, че Колби Ковингтън ще получи следващия шанс за титлата, Хорхе Масвидал казва, че има чувството, че ще бъде следващия за Леон Едуардс, ако победи Гилбърт Бърнс на UFC 287, както очаква.

Масвидал е убеден, че ще довърши Бърнс, а след като го направи, знае, че феновете ще са категорични, че следващият му мач ще бъде с Едуардс, предвид историята, която имат.

"Никой не ми е казал това, но имам това странно усещане в сърцето си, че просто трябва да изляза и да си свърша работата и всичко ще си дойде на мястото... Приказките нищо не струват, така че нека изляза на 8 април и да се захвана за работа, а каквото се случи след това, ще се случи", добави Масвидал.

Хорхе Масвидал в момента е в серия от три поредни загуби и има загуба с решение от Ковингтън. Но той е една от най-големите звезди в UFC и вероятно се нуждае само от една или две победи, за да получи шанс за титла, особено при положение, че тя е у Едуардс.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес