Зареждане

Масвидал: Конър поутихна, след като пребих Диаз

Масвидал: Конър поутихна, след като пребих Диаз
Публикувано на: Ноември 13, 2019 в 00:09 ч
Бившият шампион в леката категория на UFC, Конър Макгрегър, се намеси в нашумелия наскоро шампионски пояс за "Най-гадно копеле". Той дори поиска да се бие с победителя от битката между Хорхе Масвидал и Нейт Диаз, които спориха за титлата.

Масвидал нанесе доста поражения на Диаз по време на двубоя и спечели поради лекарска забрана.

Вижте също: Вижте бруталните 25-шева на аркадата на Диаз

И след това Макгрегър замлъкна. Може би е искал реванш с Диаз, а не война с Масвидал?

"Той нали искаше да се бие с победителя - но ако това беше Диаз," сподели Масвидал. "И беше много упорит. Той дори даде прогноза, че Нейт ще ме победи. Но откакто аз победих, той не е обелил и думичка за мен."


Изглежда и президентът на UFC, Дейна Уайт се опитва да предпази Макгрегър, защото той е 'твърде малък' за дивак като Масвидал.

"Не съм досадник," допълни Масвидал. "Няма да бъда като тези интернет побойници. Ако той не иска да се бие с мен, няма да го гоня. Ако иска да се бие - готов съм. Ще го направим грандиозно. Но той просто не желае да се изправи срещу мен."

Макгрегър действително може да докара много касов двубой, но битка с победителя между Камару Усман и Колби Ковингтън, които ще се бият следващия месец в UFC 245 в Лас Вегас - може да даде на Масвидал още един шампионски пояс, с който да се окичи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес