Зареждане

Масвидал готов да се бие с Хабиб в лека категория

Масвидал готов да се бие с Хабиб в лека категория
Публикувано на: Март 22, 2020 в 09:23 ч
Най-лошото копеле в ММА е готов да се върне в лека категория, но иска да му платят доволно. В момента той се цели в титлата в полусредна категория, но определено е отворен за всякакви предложения. 35-годишния ветеран се състезаваше в лека категория и записа 5 победи и 2 загуби с решение, а след това се качи в горната категория. Хорхе успя да запише 4 победи и 4 загуби в полусредна категория и спря с битките за 2 години.

В началото на миналата година той се завърна и нокаутира Дарън Тил, а след това и Бен Аскрен за 5 секунди. В края на годината Масвидал победи Нейт Диаз и спечели пояс, който го превърна в най-лошото копеле. В момента той е по-известен от всякога и сподели, че е готов да се върне в лека категория. Ето какво каза Масвидал в интервю:


Парите ще трябва да говорят, ако ще се бия с Хабиб в лека категория. Слизането в лека категория е голяма битка с килограмите. В лека категория е много по-различно от полусредна категория. Пия доста вода и това не ме оставя в най-добра форма във вечерта преди битката. В полусредна категория мога да избухвам повече, отколкото в лека категория. 

Това обаче не означава, че не мога да се бия отново в лека категория и не мога да печеля там. Ще трябва да ми дадат много пари, за да сляза в лека категория и да се бия с някого там. Готов съм да го направя, защото така и не успях да получа шанс в лека категория. Победих много топ бойци, преди да дойда в леката на UFC. Taка и не ми дадоха шанс за битка с боец от топ 10 на категорията. Няма значение, защото ако ми дадат пари, то тогава аз бързо ще сляза в лека категория и ще покажа колко струвам. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес